הזוכים באות העיצוב 2018

שהצליחו השנה יותר מכולם לרגש ולחדש

לחצו כאן לפוסט המלא

המלצה למלון: Vila Vals למי שנוסע לכל חור בעולם

מדריך / 3 מאי /

בעת תכנון וילה Vals בשווייץ, האדריכלים CMA ו- SeARCH התמקדו בשאלה: האם ניתן יהיה להסתיר בית במעבי מדרון אלפיני – אך תוך ניצול הנופים הנפלאים וגם לאפשר לאור הטבעי להיכנס לבית.

הם החליטו לבנות פטיו מרכזי בתוך המדרון התלול, כדי ליצור חזית גדולה. זווית הצפייה מהבניין נוטה מעט, ומציגה מבט דרמטי על ההרים היפים בצד הנגדי של העמק הצר.

 

000000

 

00000000

 

00000

 

0000

 

000

 

00

 

0

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

111

 

555

 

1111

 

11111

 

1111111111

 

11111111111

 

11111111111111111111111

 

s6tringio.jpg st888ringio.jpg steeringio.jpg str555ingio.jpg str777ingio.jpg stri4ngio.jpg

 

stri77ngio.jpg

 

strin5gio.jpg strin77gio.jpg strin777gio.jpg string55io.jpg stringi55o.jpg

 

stringi999o.jpg stringio.jpg

 

stringגio.jpg

 

strintgio.jpg

 

strinwwgio.jpg

 

צילום: Iwan Baan
Architects
SeARCH & CMA
Location
Vals, Switzerland
Design
Bjarne Mastenbroek & Christian Müller
Image may contain: grass, plant, sky, house, tree, outdoor and nature
Image may contain: sky, cloud, outdoor and nature
Image may contain: cloud, sky and outdoor
Image may contain: outdoor and indoor
Image may contain: indoor
+36

SHARE LINKEDIN +GOOGLE TWITTER FACEBOOK

תגובות לכתבה

אין תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

D&Aזבוב על הקיר
D&Aאוריין הוצאה לאור
D&Aעיתון העיצוב המקוון
D&Aועידת ישראל לאדריכלות ועיצוב
D&Aהאקדמיה לעיצוב ואדריכלות
D&Aהמגזין הבינלאומי
D&Aהקמת מתחמי עיצוב ומסחר
D&Aאוריין יזמים