הזוכים באות העיצוב 2017

שהצליחו השנה יותר מכולם לרגש ולחדש

לחצו כאן לפוסט המלא

המסעדה שעושה גלים עכשיו באירופה

חדשות / 7 אפריל /

בנקודה הדרומית ביותר של קו החוף הנורבגי, על ידי הכפר Båly, האדריכלים Snøhetta עיצבו את המסעדה הראשונה באירופה, הנמצאת מתחת למים.

 

under-04

 

בשל מיקומה זה, המסעדה, תפעל גם כמרכז מחקר לחיים ימיים והיא סוג של מחווה לעולם החי הימי וקו החוף הסלעי של נורבגיה.
שם המסעדה בעל משמעות כפולה בנורווגית, "מתחת" יכול להיות מתורגם ל"פלא". חציה שקוע 5 מטר מתחת לים, שוכבת על קו החוף, כמו אקווריום, מהווה חלק מהסביבה הימית. למבנה קירות בטון בעובי מטר, כדי לעמוד בלחץ תנאי הים. כמו פריסקופ שקוע, החלונות האקריליים והמסיביים של המסעדה, מציעים נוף של קרקעית הים, כפי שהוא משתנה לאורך כל עונות השנה.

 

under-restaurant-snohetta-norway-2

 

Al_Mahara_Burj_al_Araba_Dubai_March_2008

 

marine-01

under-restaurant-snohetta-norway-3

 

under-restaurant-snohetta-norway-4

https://www.under.no/#architecture&interior

SHARE LINKEDIN +GOOGLE TWITTER FACEBOOK

תגובות לכתבה

אין תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

D&Aזבוב על הקיר
D&Aאוריין הוצאה לאור
D&Aעיתון העיצוב המקוון
D&Aועידת ישראל לאדריכלות ועיצוב
D&Aהאקדמיה לעיצוב ואדריכלות
D&Aהמגזין הבינלאומי
D&Aהקמת מתחמי עיצוב ומסחר
D&Aאוריין יזמים