הזוכים באות העיצוב 2018

שהצליחו השנה יותר מכולם לרגש ולחדש

לחצו כאן לפוסט המלא

מחורבה לוילה, בסין

מגזין דומוס / 5 ספטמבר /

לאחר שנים של הזנחה, צמד וילות רעועות מאבן, הוחזרו לחיים, בתקציב של 88,000 $

עדות על המהירות המדהימה של הבנייה בסין, הן שתי חורבות רקובות של מבני אבן היסטורים, על האי Dhuanglong ב- Zhejiang, אשר נולדו מחדש בתוך פחות מ 40 יום.
הפרויקט בוצע במסגרת תוכנית טלוויזיה פופולרית בסין בשם "בית יפה". סטודיו Evolution Design Architects מבייג'ין, קיבל תקציב של כ- 87,965 $ לבנייה ועיצוב פנים של הבית – ורק חודשיים בכדי להשלים את השיפוץ. האדריכלים השלימו את הפרויקט טיפה מתחת לתקציב ובמשך מחצית מהזמן שהוקצה לבנייה – ב- 31 ימים בלבד.
בהתאם לאג'נדה של תוכנית הטלוויזיה, המעודדת מיחזור וחזרה לטבע, הארכיטקטים שיקמו את שני המבנים והוסיפו אלמנטים מודרניים, כולל זיגוג רחב וחגורת בטון לחיזוק איתן יותר מול הים.
המבנים ההיסטוריים המשוחזרים משמשים לחדרי השינה, ואילו התוספת החדשה כוללת את המרחבים הציבוריים. המבנה נבנה בעיקר מגרניט, בטון ופלדה. חללי הפנים המינימליסטיים, לבושים בריהוט מודרני ובחומרים טבעיים.

 

a-massive-folding-glass-wall-opens-to-connect-an-open-plan-living-area-to-the-outdoors a-timber-beamed-ceiling-adds-a-rustic-touch-to-the-modern-master-suite concrete-steps-lead-up-to-the-concretes-extensions-roof-deck-and-also-connects-to-the-courtyard-of-the-second-building faced-with-a-giant-wall-of-glass-the-new-concrete-extension-houses-an-open-plan-living-area-dining-room-and-kitchen formerly-used-as-a-kitchen-the-space-next-to-the-master-bedroom-has-been-turned-into-a-living-area-retractable-shades-cover-the-gla in-contrast-to-the-historic-setting-the-master-bathroom-is-outfitted-with-modern-fixtures-including-a-double-vanity-freestanding-tu located-on-the-east-side-of-dahuanglong-island-the-buildings-are-set-close-to-the-edge-of-the-weathered-cliffs seen-at-night-the-sumptuous-living-area-features-modern-furnishings-and-a-long-wood-burning-fireplace separated-by-an-elevation-difference-of-approximately-13-feet-the-renovated-structures-are-oriented-towards-views-of-the-east-china the-master-bedroom-overlooks-panoramic-views-of-the-east-china-sea the-new-box-on-the-site-is-made-to-be-relatively-inconspicuous-say-the-architects-of-the-boxy-concrete-extension-in-the-presence-of the-smaller-of-the-two-existing-buildings-this-renovated-structure-houses-two-bedrooms-a-glass-overhang-was-installed-above-the-pas the-upper-building-was-renovated-to-house-the-master-suite-and-adjoining-studio the-wooden-rooftop-deck-is-edged-with-river-stone

http://www.evolutiondesign.com.cn

SHARE LINKEDIN +GOOGLE TWITTER FACEBOOK

תגובות לכתבה

אין תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

D&Aזבוב על הקיר
D&Aאוריין הוצאה לאור
D&Aעיתון העיצוב המקוון
D&Aועידת ישראל לאדריכלות ועיצוב
D&Aהאקדמיה לעיצוב ואדריכלות
D&Aהמגזין הבינלאומי
D&Aהקמת מתחמי עיצוב ומסחר
D&Aאוריין יזמים