הזוכים באות העיצוב 2018

שהצליחו השנה יותר מכולם לרגש ולחדש

לחצו כאן לפוסט המלא

בית חולים שמח, לונדון

מגזין דומוס / 9 מרץ /

בית חולים לונדוני התנהל בבניין אפרפר, כמו מזג האוויר הלונדוני ועתיק – משנת 1730. האדריכל האמריקאי סטיבן הול התבקש לבנות בו תוספת, עבור מרכז טיפולי לחולי סרטן, המארח גם את בני משפחותיהם. הוא העניק למבנה אינטרפטציה, צבעונית ושמחה, שונה לחלוטין מסביבתה אך מתחברת אליה, והעיקר – נותנת לחוסים במבנה חשק לחיות.

 

Steven-Holl-Architects-Barts-Hospital-Maggie’s-Centre-ph-Iwan-Baan-03

 

Steven-Holl-Architects-Barts-Hospital-Maggie’s-Centre-ph-Iwan-Baan-07

 

Steven-Holl-Architects-Barts-Hospital-Maggie’s-Centre-ph-Iwan-Baan-08

 

Steven-Holl-Architects-Barts-Hospital-Maggie’s-Centre-ph-Iwan-Baan-01

 

Steven-Holl-Architects-Barts-Hospital-Maggie’s-Centre-ph-Iwan-Baan-02

 

Steven-Holl-Architects-Barts-Hospital-Maggie’s-Centre-ph-Iwan-Baan-06

 

Steven-Holl-Architects-Barts-Hospital-Maggie’s-Centre-ph-Iwan-Baan-10

 

Steven-Holl-Architects-Barts-Hospital-Maggie’s-Centre-ph-Iwan-Baan-09

 

Steven-Holl-Architects-Barts-Hospital-Maggie’s-Centre-ph-Iwan-Baan-07

 

Steven-Holl-Architects-Barts-Hospital-Maggie’s-Centre-ph-Iwan-Baan-12

 

SHARE LINKEDIN +GOOGLE TWITTER FACEBOOK

תגובות לכתבה

אין תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

D&Aזבוב על הקיר
D&Aאוריין הוצאה לאור
D&Aעיתון העיצוב המקוון
D&Aועידת ישראל לאדריכלות ועיצוב
D&Aהאקדמיה לעיצוב ואדריכלות
D&Aהמגזין הבינלאומי
D&Aהקמת מתחמי עיצוב ומסחר
D&Aאוריין יזמים